Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (2.88 secunde)
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
A ajuns în faliment, a vândut totul, inclusiv casa, si s-a mutat cu chirie. ... Am stat cu chirie patru ani, dar am reusit sa o luam de la început. ... "Vindeam produse aflate la granita dintre farmacie si cosmetica, apoi cineva care îmi datora bani mi-a platit cu vata.
A ajuns în faliment, a vândut totul, inclusiv casa, si s-a mutat cu chirie. ... Am stat cu chirie patru ani, dar am reusit sa o luam de la început. ... "Vindeam produse aflate la granita dintre farmacie si cosmetica, apoi cineva care îmi datora bani mi-a platit cu vata.
Toamna anului 2008 va aduce noul BMW 520d Touring (177 CP, 140 g CO2/km, 5,3 l/100 km), care combina respectarea standardelor Euro 5 referitoare la emisii cu placerea de a conduce, siguranta si confortul la scara înalta în München.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Senatorii vor un buget cu aproape 24 de milioane de lei mai mult decât limita stabilita de Ministerul Finantelor.
Asociatia non-guvernamentala Eco Tic, in parteneriat cu MediaGalaxy si Flanco, a demarat un program de sustinere a colectarii si reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Acesta prevede ca cei care predau televizoare sau LCD-uri vechi pot cumpara, la schimb, unele noi, cu un discount de 15%.
Si bine-i zic cei de la INSOMAR pentru ca am vazut si alte date din sondaj care confirma cele de mai sus cu asupra de masura.
Aflam astfel despre angajati Raiffeisen care elibereaza scrisori de garantie bancara false, intr-un scandal celebru la vremea sa, cand Administratia Canalelor Navigabile a fost tepuita cu 16 miliarde de lei vechi de Deltacons Tulcea cu ajutorul bancii amintite.
Este prematur, atata timp cat nu o sa fie telefoane cu posibilitatea de a conecta imagini. Noi, in Spania, suntem reprezentantii unei companii elvetiene de televiziune prin internet, o companie cu capital elvetian si american foarte importanta, se numeste Zattoo.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Ea a precizat ca programul de luni pana vineri va cuprinde un matinal, talk-show-uri din 30 in 30 de minute - dupa sistemul Euronews -, principala emisiune de stiri la ora 20.00, urmata de talk-show-uri si de o emisiune de telefoane in direct.
In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet. ... In Romania a colaborat cu TVR si Realitatea TV .
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta de miercuri a Guvernului, reducerea cu 25% a drepturilor salariale in companiile de stat, inclusiv in Eximbank si CEC, precum si diminuarea suplimentara, cu 20% din total, a cheltuielilor cu bunuri si servicii in ministere, agentii si companii subordonate.
Cresterea cotatiei euro in raport cu leul nu a mai creat panica la fel ca in alti ani: ... Cresterea brusca de marti a monedei euro in raport cu leul la 4,28 lei i-a lasat indiferenti pe oamenii de rand.
‘Recesiunea economica tehnica este in linie cu asteptarile analistilor economici, este in marja, catre limita superioara. ... Vom fi cu siguranta afectati, primul efect fiind incetinirea exporturilor.
Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Associated Press scrie despre "Romania, tara cu 7 servicii secrete, care nu a localizat la timp un avion prabusit".
Totul a pornit in urma cu aproape doua luni, cand Mihai Gainusa a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca "Un nemernic de la Prima TV a otravit ieri toata suflarea din acvariul Cusurgiilor", facand aluzie indirect la colegii de la emisiunea de acum concurenta, "Cronica Carcotasilor", al carui producator este Serban.
google-analytics.com